Tenim els productes del laboratori ABOCA són 100% naturals i són productes sanitaris.

ABOCA

Tenim els productes del laboratori ABOCA són Ja en el nom i en la seva localització geogràfica es pot esbrinar la vocació exacta de Aboca, l’empresa líder en la referència italiana i internacional per als medicaments a base d’herbes per a la salut i el benestar. «Abiga» (d’aquí Aboca) és l’antic nom del dialecte toscà Campezio, una planta medicinal utilitzada per la purificació en l’antiguitat. Als turons de la Toscana l’empresa Aboca està situat en una zona dedicada des de 1200 a la producció de plantes medicinals.

Avui, com fa 30 anys, el focus és a la investigació i la innovació per seguir desenvolupant productes que s’aprofiten de les propietats de les matrius naturals complexes, destinades a resoldre els requisits de salut, tant en l’homeòstasi i en la malaltia, en el ple respecte la persona i el medi ambient.

També tenim productes naturals del laboratori ARKOCAPSULAS i d’AQUILEA.

Productes destacats

TOS GRINTUSS ABOCA

GrinTuss xarop adults i nens es realitza amb substàncies funcionals vegetals mitjançant innovadors processos d'extracció i concentració que respecten la integritat del fitocomplex i garanteixen una fórmula 100% natural. Els extractes liofilitzats de Llantén, Grindelia i Helicriso posseeixen propietats mucoadhesives i protectors, gràcies a l'acció de substàncies vegetals com a mucílags, gomes i resines. La Mel, present en la fórmula, desenvolupa una acció protectora i emolient proporcionant un agradable sabor al xarop que es completa amb l'acció refrescant dels olis essencials.

Instruccions d'ús:
s'aconsella prendre 1 cullerada de dues a quatre vegades al dia. El xarop pot prendre's sol o diluït en una petita quantitat de líquid temperat (aigua, llet, te o tisanas). Una vegada obert, consumir-ho en un termini de tres mesos. L'eventual presència de petites partícules sense dissoldre és deguda a la concentració d'extractes liofilitzats i no perjudica la qualitat del producte. És suficient agitar el producte abans de prendre-ho per restablir la seva homogenitat original. Tancar bé el flascó després de l'ús.

Indicacions:
GrinTuss xarop adults i nens és útil en cas de tos seca o productiva i actua calmant la irritació, protegint la mucosa i afavorint l'eliminació de la mucositat.

NEOBIANACID ACIDESA i REFLUX

NeoBianacid Acidesa i Reflux és un producte sanitari a força de complexos moleculars vegetals i minerals, que exerceix una acció protectora i lenitiva de la mucosa gastroesofágica útil per contrarestar ràpidament la cremor, el dolor, la sensació d'acidesa, és a dir, els símptomes típics de la irritació i la inflamació d'aquesta mateixa mucosa. NeoBianacid Acidesa i Reflux és un producte 100% natural, biològic, sense gluten i de sabor agradable.

LIBRAMED

Libramed és un producte per al tractament del sobrepès i l'obesitat. L'acció de Libramed és deguda a Policaptil Gel Retard®, un complex patentat de macromolècules de polisacàrids que, gràcies a l'acció sinèrgica dels seus components, afavoreix la formació en l'intestí d'un gel que actua sobre els carbohidrats, reduint la quantitat absorbida i la seva velocitat d'absorció (efecte Retard) asì de reduir l'acumulació de greixos i la sensació de gana.

Gràcies a l'acció d'aquest gel, Libramed disminueix l'absorció de greixos, redueix la somnolència postprandial, afavoreix el trànsit intestinal i regularitza la consistència de la femta.

Libramed:
Redueix l'acumulació de greixos.
Redueix la circumferència umbilical.
Redueix la sensació de gana.

FINOCARBO PLUS

Finocarbo plus càpsules pot ser útil per afavorir l'eliminació fisiològica dels gasos intestinals. Conté Carbó vegetal i fruits de Fonoll, enriquit amb el seu oli essencial, de conegudes propietats carminativas. L'acció del producte en l'aparell gastrointestinal es completa amb altres importants principis actius sinèrgics presents en la Alcaravea, el Comino, la Camamilla i la Menta.

Manera d'utilitzar:
s'aconsella prendre 2 càpsules 1 o 2 vegades al dia immediatament després dels menjars principals si la tensió abdominal es deu als processos digestius, lluny dels menjars en els altres casos.

Advertiments:
no superar les dosis recomanades. Els complements alimentosos no poden considerar-se un substitut d'una dieta variada i equilibrada i han de ser utilitzats en l'àmbit d'un estil de vida sa. Mantenir el producte fos de l'abast dels ninõs més petits.

Precaucions d'ús:
el Carbó vegetal pot reduir l'absorció d'alguns medicaments si es prenen al mateix temps.

ARKOCÁPSULAS

Nova gamma de Arkocápsulas de Arkopharma, que ofereix la fitoteràpia moderna, a l'abast de tots.

Les càpsules de pols criomolido (mòlt finament i prèviament congelat) aconsegueixen l'eficàcia per als problemes més freqüents; insomni, ansietat, excés de pes, problemes de circulació, etc… Troba la teva solució en la gamma Arkocápsulas.