Som especialistes en Fórmules Magistrals i Preparats Oficinals. Elaborem tot tipus de Formes Farmacèutiques: càpsules, cremes, pomades, locions, suspensions tòpiques i orals, solucions aquoses i alcohòliques, gels aquosos i alcohòlics, pastes, papers, òvuls vaginals i xarops infantils.

Els proveïdors on comprem les matèries primeres tenen certificat GMP.

Complim amb les Normes de correcta fabricació i control de qualitat, utilitzem PNT: Protocols Normalitzats de Treball exigits per la llei.
Per elaborar la Fórmula necessitem la recepta mèdica , la poden fer arribar personalment o bé per mail: farmacia@doctorfargas.com.

També elaborem FM per altres farmàcies, ja que des de l’any 2004, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ens va autoritzar per l’elaboració de Fórmules Magistrals i Preparats oficinals per encàrrec d’una Oficina de Farmàcia o Servei Farmacèutic, d’acord amb el Reial decret 175/2001.

Des del Gener de 2004

El departament de Sanitat ens ha autoritzat per elaborar per tercers.
Així que qualsevol farmàcia o Servei Hospitalari que vulgui que elaborem les fórmules que els hi arriben només cal que contacti amb nosaltres al telèfon:
 93 885 61 62.