Professional medical service of Angioplasty

Tenim en estoc molts productes d’homeopatia, ja sigui en grànuls, glòbuls, comprimits, gotes, crema, etc. i si no te’l podem encarregar. Si vols, pots fer la comanda en línia, només has d’omplir el formulari amb les teves dades i l’endemà ho podràs venir a buscar a la farmàcia.

Productes destacats

EUPHRALIA

Euphralia és una solució oftàlmica per al rentat ocular que s'utilitza en cas d'irritació o fatiga ocular després d'una exposició perllongada a pantalles d'ordinador, aire condicionat, pols, fum o piscines.

ÀRNICA GEL

Gel a base d'Àrnica.

Utilització: Aplicar el més aviat possible una fina capa d'Àrnica Gel a la zona afectada, mitjançant un massatge suau fins a aconseguir una absorció completa. Renovar l'aplicació de 2 a 3 vegades al dia. Per a tota la família. Ús extern. Gel no gras. No taca. Penetra ràpidament. Sense perfum. Sense conservants. Disponible en Tubs de 45 g. i 120 g. (CN 239.574)

LABORATORI HEEL

Traumeel és un tractament natural i eficaç que alleuja malalties musculoesqueléticas: dolor i inflamació en esquena, coll, genoll, peu i altres articulacions.

Com funciona ?
Per què tractar músculs o articulacions lesionats o adolorits ? Les lesions musculars i articulessis (com els esquinços i les torçades de peu) constitueixen la principal causa d'absentisme laboral.

Beneficis
Traumeel alleuja el dolor i la inflamació perquè es torni a engegar. Traumeel és una mescla homeopática de diversos components naturals que actuen junts.

LABORATORIS DHU DESTAQUEM LES SALS DE SCHÜSSLER

1. Sal de l'elasticitat – pell, ungles, ossos.
2. Sal dels ossos i les dents.
3. Sal dels primers auxilis.
4. Sal de les membranes mucoses.
5. Sal dels nervis i la ment.
6. Sal de la inflamació crònica.
7. Sal de les enrampades i els dolors.
8. Sal del balanç de l'equilibri dels fluids corporals.
9. Sal de l'equilibri àcid-base.
10. Sal detoxificante.
11. Sal del cabell, les ungles i la pell.
12. Sal dels processos depurativos.

MAMA NATURA- PEDIATRIA

Destaquem els productes de MAMA NATURA de pediatria.